Duyurular
Proje Atölyelerimizden Peksimet Mahallesindeki Son Atölyemiz
Sabancı Vakfının desteğiyle Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’nin Bodrum Belediyesi ile birlikte hayata geçirilen, ”Bodrum’dan Türkiye’ye Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor” projesi kapsamında 6/8/2021 tarihinde Peksimet Mahallesi’nde son atölyemizi “güçlenme ve dayanışma” konusu odağında gerçekleştirdik.
20 kadın ile birlikte yaptığımız atölyenin en çarpıcı yanı, sorun yada ihtiyaçların bilinmesine rağmen, bugüne kadar çözümü bizatihi kendimizin oluşturabileceği bilgisinin oluşmamış olmasının fark edilmesiydi, diyebiliriz.
Atölyeye katılan bir kadının dediği gibi; “Özgüvenli yada güçlü olmadan da bu kentte güvenli yaşamak benim hakkımmış!”.
Başka bir kadın ise; “Bu proje kapsamında BKD’nin gerçekleştirdiği atölyede mahalleli kadınlar olarak gerçekten birbirimizi tanıma ve birbirimizi görme şansımız oldu. Bir araya gelebileceğimizi gördük.”.
Oldukça açık ve yalın şekliyle söylenen bu ifadeler, kadınların güçlenmesinin ancak koşulsuz şartsız bir araya gelmekle mümkün olduğunu ve dayanışma ile yeni alanların yaratılabilmesi ve yerel politikaların geliştirilmesinde etkili olacağının fark edilmesiydi.
Kadınlar, yaşadıkları mahalleyi salt hizmet almak için talep eden bir yerden değil de mahallenin ve kentin yaşayan bireyi olarak tüm haklara erişilen ve ayrımcılık üretmeyen bir mahalleye dönüştürmenin pekala mümkün olduğunu gözlemleyebildiler. Bu erişimin ise ancak kente katılım ve karar oluşturma hakkını kullanarak yapılabilinir olduğu farkındalığı yaşandı.
“Bodrum’dan Türkiye’ye Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor” projesi tam da bunu hayata geçirmek istiyor. Bodrum Belediyesi, kentin her mahallesini, o mahallede yaşayanlara rağmen değil, mahalleyi var edenlerle birlikte var edecektir.
#KadınlarEşitlikçiVeŞiddetsizKentiniYaratıyor
#BodrumBelediyesi
#BodrumBelediyesiToplumsalCinsiyetEşitliğiBirimi
#SabancıVakfıHibeProgramı
Proje Atölyemiz Devam Ediyor!
Sabancı Vakfı Hibe Programı tarafından desteklenen ve Bodrum Belediyesi‘nin paydaşı olduğu “Bodrum’dan Türkiye‘ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor!“ projemizin mahalle atölyelerine devam ediyoruz. Turgutreis-İslamhaneleri mahalle atölyemizi 7 Temmuz 2021 tarihinde İslamhaneleri mahallesine yerleşen Suriyeli kadınlar ile gerçekleştirdik.
Suriyeli Arap kadınlarla gerçekleştirdiğimiz atölye diğer mahallelerde karşılaştığımız atölyelerden oldukça farklı bir seyirde yol aldı. Arapça tercüman eşliğinde yapılan atölyede savaş ve savaştan kaçarak yaşama, hayatta kalma mücadelesi, parçalanan aileler, yeni yaşam alanlarında karşı karşıya kaldıkları zorluklar, uğradıkları ayrımcılık, ötekileştirme, işsizlik, yoksulluk, zorunlu eve kapanma, bütün bunların beraberinde ekonomik ve toplumsal baskının getirdiği sosyallikten izole eve hapsolma konuları atölyemizin ana başlıkları idi.
Atölyelere katılan, emek veren tüm kadınlar iyi ki varsınız! Dayanışma ile!
7 Temmuz 2021
#sabancıvakfıtoplumsalcinsiyeteşitliğiprojesi
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
Projemizin Mahalle Atölyeleri Devam Ediyor!
Sabancı Vakfı Hibe Programı tarafından desteklenen ve Bodrum Belediyesi‘nin paydaşı olduğu “Bodrum’dan Türkiye‘ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor!“ projemizin mahalle atölyeleri devam ediyor.
Proje kapsamında düzenlenen mahalle atölyelerinden ilkini Bodrum Merkez Mahallesinde gerçekleştirmiştik.
Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’nden Figan Erozan’ın kolaylaştırıcılığını yaptığı mahalle atölyemizin Gümüşlük ve Peksimet Mahalleleri’nde 5 Temmuz 2021 itibariyle başlamıştır.
4 ana başlıkta yapılan mahalle kadın atölyelerinde, konu başlıklarımız
– Toplumsal Cinsiyet Rolleri,
– Kadına Yönelik Şiddet ve Şiddet Türleri,
– Yasal Haklarımız ve Kent Hakları,
– Dayanışma ve Güçlenme olacak şekilde planlanmıştır.
Atölyelere katılan, emek veren tüm kadınlar iyi ki varsınız! Dayanışma ile!
#sabancıvakfıtoplumsalcinsiyeteşitliğiprojesi
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
Bodrum’dan Türkiye‘ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor!“ projemizin atölyeleri Bodrum Merkez’de başladı
Sabancı Vakfı Hibe Programı tarafından desteklenen ve Bodrum Belediyesi‘nin paydaşı olduğu “Bodrum’dan Türkiye‘ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor!“ projemizin atölyeleri Bodrum Merkez’de başladı.
Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’nin binasında yapılan atölyemizin ilkinde toplumsal cinsiyet rollerini ve eşitliğini konuştuk. İkinci atölyemiz şiddet ve şiddet türleri ile devam edecek.
Atölyelerimiz Başlıyor!
Sabancı Vakfı Hibe Programı tarafından desteklenen “Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor!” projesi kapsamında yapılacak atölyelerimiz başlıyor. İlk atölye grubumuz 24, 26, 28, 31 Mayıs ve 1 Haziran’da Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Atölyelerimiz hakkında bilgi almak için iletişim:
05332705082
05544921962
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
#bodrumbelediyesitoplumsalcinsiyeteşitlikbirimi
Projemizin Yalıkavak Anket Çalışması Tamamlandı
Sabancı Vakfı Hibe Programı tarafından desteklenen ve Bodrum Belediyesi’nin paydaşlığı ile yürütülen “Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Şiddetsiz ve Eşitlikçi Kentini Yaratıyor!” projemizin anket uygulamaları devam ediyor. Anket çalışmalarımızın Yalıkavak uygulaması da tamamlandı. Ankete destek veren kadınlara ve anket çalışmasını gerçekleştiren Filiz Özcan’a , Cihan Aydın Bozkurt’a ve Songül Turan’a çok teşekkürler.
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
Atölye Çalışmamız Başlıyor!
Sabancı Vakfı tarafından desteklenen Bodrum‘dan Türkiye‘ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor” projemiz kapsamında gerçekleştirilecek olan atölye çalışmalarına başladık.
Atölye ekibi süreci değerlendirmek ve planlamak amacıyla bir araya geldi. İlk atölyemiz Bodrum Merkez ( Kumbahçe, Yeniköy ve Çarşı) mahallesinde yaşayan kadınlarla başlıyor.
Atölye konularımız: toplumsal cinsiyet, şiddet, kent hakkı, yasalar ve dayanışma.
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
#bodrumkadındayanışmaderneği
#bodrumbelediyesi
#bodrumbelediyesitoplumsalcinsiyeteşitlikbirimi
#sabancıvakfıhibeprogramı
Projemiz Kapsamında Gerçekleştirilecek Atölyelerimiz Başlıyor
Sabancı Vakfı tarafından desteklenen “Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor!” projemiz kapsamında gerçekleştirilecek atölyelerimiz başlıyor. Atölyelerimizde kadınlar ile beraber toplumsal cinsiyet, şiddet türleri, yasal haklarımız ve dayanışmayı konuşacağız.
Atölyelerimize katılım için iletişim adreslerimiz:
05332705083
05544921962
bodrumesitlikcikent@gmail.com
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
#bodrumkadındayanışmaderneği
#bodrumbelediyesi
#bodrumbelediyesitoplumsalcinsiyeteşitlikbirimi
#sabancıvakfıhibeprogramı
Projemize Destek Veren Kadınlarla Birlikte Güçleniyoruz
Sabancı Vakfı tarafından desteklenen “Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Şiddetsiz ve Eşitlikçi Kentini Yaratıyor!” projemizin anket çalışmalarına devam ediyoruz. Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız anket çalışmasına Bodrum Merkez’de başladık. Dernek üyelerimiz Elif Aytaç, Yaşare Kılıç ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinden Özge Gürgen Bodrum’da kadınlara anket uyguladı. Anket verileri projemizin en değerli çıktısı olacak. Projemize destek veren kadınlarla birlikte güçleniyoruz.
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
#bodrumkadındayanışmaderneği
Sabancı Vakfı Programlar Koordinatörü Ayşegül Bayar Hildgen ile Toplantı
“Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Şiddetsiz ve Eşitlikçi Kentini Yaratıyor!” projemize pandemi nedeniyle 2,5 ay ara vermek zorunda kaldık. Projemiz 15 Şubat 2021 tarihinde yeniden başladı. Pandemi koşulları dikkate alınarak proje sürecimizi revize ettik. 31 Mart 2021 tarihinde Sabancı Vakfı Programlar Koordinatörü Ayşegül Bayar Hildgen ile ZOOM üzerinde bir araya geldik. Toplantımızın amacı pandemi koşulları dikkate alınarak yeniden değerlendirilen proje sürecimizin detaylarını paylaşmaktı. Sabancı Vakfı’nın desteği ve rehberliği bize güç vermektedir.
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
#bodrumkadındayanışmaderneği
#bodrumbelediyesi
#bodrumbelediyesitoplumsalcinsiyeteşitlikbirimi
#sabancıvakfıhibeprogramı
Projemizin Anket Çalışmalarına Devam Ediyoruz
Sabancı Vakfı tarafından desteklenen “Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Şiddetsiz ve Eşitlikçi Kentini Yaratıyor!” projemizin anket çalışmalarına devam ediyoruz. Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız anket çalışmasına Bodrum Merkezde başladık. Dernek üyemiz Elif Aytaç ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinden Özge Gürgen Bodrum’da kadınlara anket uyguladı. Anket verileri projemizin en değerli çıktısı olacak. Projemize destek veren kadınlarla birlikte güçleniyoruz.
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
#bodrumkadındayanışmaderneği
Nisan Ayında Anket Uygulamamıza Başlıyoruz
Sabancı Vakfı tarafından desteklenen ve Bodrum Belediyesi paydaşlığı ile yürüttüğümüz projemize pandemi nedeniyle 2,5 ay ara vermiştik. “Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Şiddetsiz ve Eşitlikçi Kentini Yaratıyor!” projemizin faaliyetleri başladı. 21 Mart tarihinde proje çalışanları toplandık ve revize edilen faaliyet planımızı, atölye ve anket çalışmalarımızı değerlendirdik. Nisan ayında anket uygulamamıza başlıyoruz. Birlikte şiddetsiz ve eşitlikçi kent yaratmak için üretmeye ve dayanışmaya!
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
#bodrumkadındayanışmaderneği
#bodrumbelediyesi
#bodrumbelediyesitoplumsalcinsiyeteşitlikbirimi
#sabancıvakfıhibeprogramı
Projemize Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz
Projemiz devam ediyor!
Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda olduğumuz Sabancı Vakfı Hibe Programı tarafından desteklenen “Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor!” tarafından desteklenen projemize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Proje çalışanları ve gönüllüleri olarak bugün bir araya geldik, revize edilen projemizin faaliyet planını değerlendirdik. Proje kapsamında Mayıs ve Haziran aylarında 5 mahallede atölye gerçekleştirilecek. Atölyelerde toplumsal cinsiyet eşitliğini, kentsel haklarımızı, kadına yönelik şiddeti, dayanışmayı ve yasal haklarımızı konuşacağız. Atölyelerimize katılmak isteyen kadınlar bizimle iletişime geçebilir.
Atölye yapılacak mahaller: Bodrum merkez, Turgutreis ve Akçalan, Yalıkavak, Gümüşlük ve Dereköy, Konacık.
Birlikte güçlenmeye, şiddetsiz ve eşitlikçi kentimizi yaratmaya!
Görsel: @abbey_lossing
#kadınlareşitlikçiveşiddetsizkentiniyaratıyor
#bodrumkadındayanışmaderneği
#bodrumtoplumsalcinsiyeteşitlikbirimi
#bodrumbelediyesi
#sabancıvakfıhibeprogramı
Proje Basın Bülteni
“Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor!”
Proje Sabancı Vakfı 2020 Hibe Programı tarafından desteklenmektedir.
Proje Bodrum belediyesi ve Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ortaklığı ile yürütülmektedir. Ayrıca projeye akademisyenlerden önemli destek sağlanmaktadır. Proje Sabancı Vakfı Hibe Programı kapsamında desteklenmektedir. Projemiz; toplam 254 başvuru proje arasından desteklenen 8 proje arasında yer almıştır.
PROJENİN GENEL AMACI
Kadınlar için güvenli kent oluşturmak amacıyla Bodrum’un yerel kadınlarının kent hakkı pratiklerinin ve farkındalıklarının arttırılmasıdır. Proje aynı zamanda Bodrum yerel yönetim ve kadınların yerel yönetimden talepleri arasında köprü kurmayı hedeflemektedir. Oluşturulacak olan köprü hem Bodrum ilçesinin yerel politikasının dönüşmesini hem de kadınların değişen ve çeşitlenen taleplerinin belediye plan ve politikalarına doğru ve tarafsız yansımasını sağlayacaktır.
Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan atölyeler ile kadınların şiddeti tanıması ve tanımlaması, toplumsal cinsiyet rolleri ve etkilerinin öğrenilmesi, bu rollerle nasıl mücadele ederek güçleneceği, yerel yönetimden talep edeceği toplumsal cinsiyet eşitliği politikaları oluşturulması hedeflenmektedir.
Şiddetsiz bir yaşam ve kent yaratma eylem planın oluşturulması için kadınların ihtiyaçlarının doğru tespit edilmesi temel gerekliliktir.
Proje sonucunda hedefimiz hali hazırda faaliyette bulunan Bodrum Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu ve Bodrum Belediye’sinde mevcut olan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şefliğinin, Müdürlüğe dönüşmesidir. Ayrıca atölye çalışması yapılan her bir mahalleden bir temsilcinin Bodrum Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu’nda yer alması sağlanarak taleplerin iletilmesi ve çözümlerin oluşturulmasında kadınların söz sahibi olmalarını sağlamaktır. Kadınların yerel yönetimde söz sahibi olmaları ve politika üretmeleri ile Bodrum yerel yönetimi ve kadınların yerel yönetimden talepleri arasında bir köprü kurulacak bu da güvenli, şiddetsiz ve eşitlikçi bir kent oluşturulmasında önemli rol oynayacaktır. Aynı zamanda, Bodrum’da yaşayan kadınların kent hakkı pratiklerine iyileştirici etki yaratılacak, Bodrum ilçesinin yerel politikasının dönüşmesini ve kadınların değişen ve çeşitlenen taleplerinin belediye plan ve politikalarına etkin, tarafsız yansımasını ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin kurumsallaşmasını sağlayacaktır.
PROJENİN GENEL HEDEFLERİ
· Yerelde yaşayan kadınların mevcut yerel haklarına ilişkin durumlarının tespit edilmesi,
· Yerelde kadınların toplumsal cinsiyet rolleri, etkileri ve bu rollerin dönüşümü, kadınların kent hakkı, eşitlikçi ve şiddetsiz kent oluşturma, şiddeti tanıma ve tanımlama konularında bilinçlendirilmesi yoluyla sorunlarını tespit etme ve bu sorunlara çözüm önerisi geliştirme,
· Farklı sosyoekonomik gruptan kadınların bir araya gelerek kadınların yerel sorunları ve çözüm önerileri konusunda bilinçlenme ve farkındalıklarının artması,
· Kadınların kent haklarının daha iyi pratik etmelerini sağlayan çözüm önerilerinin yerel yönetim aktörlerine iletmeleri, yerel yönetime aktif katılımın sağlanması,
· Kadınlarda yaşanan dönüşümlerin izlenmesi,
· Bodrum Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şefliği’nin Müdürlüğe dönüşmesi için lobi çalışmaları gerçekleştirilmesidir.
PROJE SÜRECİ
1- Mevcut Durum Anketi
Bodrum’da kadınların yaşadıkları 5 mahallede 650 kadına anket uygulaması gerçekleştirilecektir. Anket ile toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda bilgi ve farkındalık düzeyleri, daha önce benzer bir eğitime katılıp katılmadıkları, bilgi ve tecrübeleri, eğitimden beklentileri, interneti kullanabilme becerileri, yapılacak olan eğitim için ayırabilecekleri süreleri, önyargı ve kalıpları, demografik özellikleri, yerel hizmetten beklentileri vb. konulardaki durumlarının tespit edilmesi sağlanacaktır. Ayrıca anket sonucunda elde edilecek bilgilerle atölye içerikleri detaylandırılacaktır.
Bodrum’da mahalleler seçilirken farklı sosyoekonomik grupların temsili sağlanacaktır. Bu nedenle, seçilen bölgeler iç ve dış göç alan, ekonomik yetersizliği olan ve orta gelirli eğitimli kadınların yaşadığı farklı grupları kapsamaktadır.
2. Eğitim ve Bilinçlenme Atölyeleri
Atölyeler belirlenen mahallelerde kadınların aktif katılımı ile gerçekleştirilecektir. Atölye katılacak toplam kadın sayısı 150 olacaktır. Atölyelerde; toplumsal cinsiyet, kadına yönelik erkek şiddeti, kentsel haklar, güçlenme ve dayanışma konuları ele alınacaktır. Her bir atölye sonrasında değerlendirme yapılacak ve kadınların atölye süreci katılımcılarla birlikte geliştirilecektir. Proje kapsamındaki atölyeler Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’nden atölye konusunda deneyimli kadınlar tarafından yürütülecektir.
3. Kadın Karşılaşmaları Atölyeleri
Her bir mahallede diğer mahalleden atölye katılımcılarının ağırlanacağı kadın karşılaşma atölyeleri gerçekleştirilecektir. Bu atölyelerin amacı farklı sosyoekonomik gruptan gelen kadınların ortak sorunlarının ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin tartışılmasıdır.
4. Mahalle Çalıştayları
Kadınların kent hakları konusunda yasadıkları sorunları ve bu sorunlara ilişkin hazırladıkları çözüm önerilerinin yerel yöneticilere ve karar vericilere iletilmesi sağlanacaktır. Mahalle çalıştayları her bir mahalle için düzenlenecektir. Belediye yöneticilerinin, meclis üyelerinin ve mahalle muhtarlarının katılımı ile sağlanacaktır.
5. Değişim İzleme Anketi
Projenin tamamlanmasına yakın mahalle atölyelerine katılan 150 kadınla izleme ve değerlendirme anketi yapılacak, kadınların hayatlarında yaşanan dönüşüm ve gelecek beklentisine ilişkin değişim ve tutumlarının ölçümlenmesi sağlanacaktır.
6- ÇALIŞTAY
Proje tanıtımı ve çıktılarının paylaşılması amacıyla Bodrum yerelindeki karar vericilerin, toplumsal cinsiyet eşitliği alanından deneyimli akademisyen ve alan uygulaması olan STK temsilcilerin, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Birimi/Müdürlüğü/Şefliği olan belediyelerin katılacağı çalıştay düzenlenecektir. Çalıştay sonucundan çıkan öneri ve çözümler proje çıktıları ile birlikte yayın halinde getirilecektir. Yayınlar yaygın şekilde paylaşılacaktır.
Proje faaliyet planı içinde yer anket çalışması Bodrum Belediyesi işbirliği ile amacına uygun şekilde hazırlandı. Anketler gönüllü kadınların desteği ile belirlenen mahallelerde uygulanacaktır. Anket gönüllü uygulayıcılarına 02 Ekim 2020 tarihinde Trafo ‘da akademisyenlerin desteği ile eğitim düzenlendi. Aynı gün Sn. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve proje ekibi ve gönüllülerin katılımı projenin tanıtımı yapıldı.
Proje kapsamında uygulanacak olan anket ve atölyeler; Bodrum Merkez, Konacık, İslamhaneleri, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Dereköy mahallerinde gerçekleştirilecektir. Projemizin kadınlar tarafından anketlere ve atölyelere katılarak desteklemelerini bekliyoruz.
Katılım sağlayacaklar aşağıdaki mail ve telefon hesaplarına başvurabilirler
Proje Koordinatörü Aynur DİK 0533270 50 82
Proje İletişim Sorumlusu Kardelen Topçu 0554 492 19 62
E mail bodrumesitlikcikent@gmail.com
Sosyal Medya Hesapları https://www.facebook.com/bodrumesitlikcikent/
https://www.instagram.com/bodrumesitlikcikent/
Bu doküman Sabancı Vakfı 2020 Hibe Programı kapsamında hazırlanmıştır. Bu belgenin içeriğinden sadece Bodrum Kadın Dayanışma Derneği sorumludur ve bu içerik herhangi bir şekilde Sabancı Vakfı’nın görüş veya tutumunu yansıtmaz.
Bodrum Kadın Dayanışma Derneği tarafından başvurusu yapılan, Bodrum Belediyesi’nin paydaşı olduğu ve Sabancı Vakfı Hibe Programları kapsamında desteklenen “Bodrum’dan Türkiye‘ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor!“ projemizi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Proje Koordinatörümüz Aynur Dik, 1 Ekim 16.30’da Kent TV ekranında tanıtacaklar. Kaçırmayınız!
Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak Çarşamba, 23.09.2020 tarihinde saat
14.30’da Kentimizde yaşanan Su kesintileri ve DSİ ile ilgili bir Basın
Açıklaması yapacağız.